malaysia

English proofreading and editing for academic work in Malaysia

 

Siapa kami.

Proofreading Malaysia adalah pembekal perkhidmatan penyuntingan berstandard proofreading Amerika dan Inggeris. Kami yakin anda akan 100 % berpuas hati dengan kerja kami, kerana kami memastikan bahawa perkhidmatan kami disesuaikan untuk memenuhi keperluan anda dan setiap pelanggan tunggal yang bekerjasama.

 

Apa yang kami lakukan.

Proofreading Malaysia menyediakan proofreading dan mengedit perkhidmatan eksklusif untuk universiti dan penyelidikan pelajar, pensyarah , profesor, dan pemilik perniagaan. Perkhidmatan proofreading kami ditawarkan untuk pengarang Tesis PhD / Sarjana , disertasi , jurnal , kertas kerja, tugasan esei , dokumen perniagaan, dan banyak projek lain.

Kami akan membetulkan tatabahasa anda, tanda baca, ejaan, dan kesilapan tipografi. Kami juga membaiki struktur ayat, dan menajamkan perbendaharaan kata anda. Selepas kita mengoreksi dokumen anda, ia akan menjadi percuma sekiranya terdapat kesilapan dalam bahasa Inggeris. Anda bimbang tentang penyelidikan. Kami akan menjaga Bahasa Inggeris!

 

Pengalaman kami.

Kami telah mengoreksi banyak projek sebelum diterima untuk penerbitan. Terdapat banyak kes di mana pelanggan telah menghubungi kami untuk mengoreksi dokumen mereka kerana mereka telah ditolak atas penyerahan pertama dan kajian untuk diterbitkan kerana ejaan tatbahasa Bahasa Inggeris dan kesilapan dalam kerja mereka. Dokumen itu kemudian diterima untuk penerbitan selepas pembaikan oleh kami.

Semua profreaders kami ialah penutur asli dalam Bahasa Inggeris dan pakar dalam editor ayat, dan mempunyai kemahiran yang diperlukan untuk membaiki kerja anda. Kami menjamin kepuasan pelanggan kami dengan menyediakan keputusan profesional, masa yang berpatutan dalam pembaikan, dan harga yang kompetitif. Jika anda tidak berpuas hati dengan dokumen yang kami disunting, kami akan mengembalikan bayaran anda atau serta merta mengedit semula dokumen anda.

 

Hear what students have to say!

 • It is really fast proofreading with affordable price. The quality meets the requirement of the publisher.
  Jamaludin, Padjadjaran Uni IndonesiaJamaludin, Padjadjaran Uni IndonesiaFeb, 2018
 • thank you for editing the journal paper and great service
  Zakaria - Libya, UTM JohorZakaria - Libya, UTM Johor
 • I am very satisfied with your proofreading service as well as your quick response while dealing with you. Here is my rating for your service: -Proofreading quality: 5/5 -Speed of delivery: 5/5 -Communication quality: 5/5 Will repeat with your service in the future. Thank you!
  Munirah, Universiti Putra MalaysiaMunirah, Universiti Putra Malaysia11 Dec, 2015
 • Thank you very much for the proof reading job. Will definitely use your service again !
  Siti Hajar, UMSiti Hajar, UM
 • Really satisfied with the service. Very professional and meet my expectation. Will use this service again in the future.
  Nik Intan, Malaysian Rubber BoardNik Intan, Malaysian Rubber BoardMay 19, 2017
 • It's an excellent service.
  David, Uni of Nusa Cendana, IndonesiaDavid, Uni of Nusa Cendana, IndonesiaMarch, 2018